RIVIÉRA APARTMANHÁZ – HÁZIREND

  1. Az apartmant érkezési napon 14.30-kor lehet elfoglalni, és a távozás napján 10.00-ig kell elhagyni.
  2. A szállás fennmaradó összegét érkezéskor kell megfizetni egy összegben előre. Az előre elutalt foglaló összege természetesen levonásra kerül a végösszegből. Időközben történt bármi nemű változás esetén pénzt sajnos nem áll módunkban visszaadni.
  3. Az apartmant csak és kizárólag annyi fő veheti igénybe, ahány fő részére megtörtént a szállásdíj kifizetése, ezen létszám túllépése esetén felárat számítunk fel.
  4. A házban, apartmanban dohányozni szigorúan tilos!
  5. Éjszakai pihenő időszak: 22:00 – 08:00 között van. A pihenő ideje alatt mindenki számára biztosítani kell a nyugodt pihenéshez való jogot. Apartmanházunkban éjszakai portaszolgálat van, kimondottan ezen házirendi pont betartása miatt.
  6. A vendégházban nagy teljesítményű, 200W teljesítményt meghaladó elektromos berendezés használata tilos.
  7. Érkezéskor 10.000.- forint kaució fizetése szükséges, mely összeg az épületben, berendezési tárgyakban okozott sérülések, hiányosságok megtérítésére szolgál. A kaució teljes összegben visszajár, ha nem történt károkozás, illetve ha apartman ugyanolyan állapotban kerül visszaadásra, mint ahogy át lett véve. (beleértve a mosogatást, elmozgatott bútorok visszarendezését)  A berendezés megrongálásáért teljes körű anyagi felelősséget kell vállalni. Apartmanházunk közösségi helységei kamerával felszereltek, mely vendégeink biztonságát szolgálja.
  8. Az apartmanban vendégeket fogadni, illetve idegeneket beengedni tilos.

 

Kedves Vendégeinknek kellemes pihenést kívánunk!

Előfoglalási kedvezmény 2019 nyara! 8 nap/7 éj
Előfoglalási kedvezmény nyárra!! Nyaraljon a Balatonnál 8 napot/7 éjszakát, kedvezményes áronl. A szállás díja 7 éj foglalása esetén 6800 ft/fő/éj + Ifa Főszezonban apartmanáraink vannak. A csomag főszezonra is foglalható, vasárnapi és hétfői érkezési nappal. Az akció 2019. április 1-ig történő foglalás esetén érvényes!
Nyaralás Siófokon 6 nap/ 5 éj!
Gondoljon előre a nyárra, foglaljon időben, és mi kedvezménnyel ajándékozzuk meg Önt! A szállás díja 5 éj foglalása esetén 7000 ft/fő/éj + Ifa Főszezonban apartmanáraink vannak. A csomag főszezonra is foglalható vasárnapi és hétfői érkezési nappal. Az akció 2019. április 1-ig történő foglalás esetén érvényes!
Előszezoni pihenés a Balatonnál!
25 % kedvezmény! Kedvezményes pihenés előszezonban (május 1.-június 15.) 4-6-8 fős apartmanokban, 4200 ft/fő/éj áron. Az akció minimum 3 éj foglalás esetén érvényes, 2019. április 1-ig történő foglalás esetén.
Előfoglalási akció nyári hétköznapok! 4nap/3éj
Ha pihenni szeretne a Balatonnál, de nem hétvégén mikor hatalmas a zsúfoltság, az embertömeg, akkor látogasson el hozzánk vasárnapi vagy hétfői érkezési nappal! 4 fős apartman ára: 81.600.- ft/csomag 6 fős apartman ára: 122.400.- ft/csomag 8 fős apartman ára: 163.200- ft/csomag Az akció 2019. április 1-ig történő foglalás esetén érvényes!
OTP_elfogadohely
KHB_szepkartya-150x98
mkbszep_elf_nagy